Het is inmiddels een jaar geleden dat ik op intake kwam bij Gabriëlle. Op dat moment zat ik werk gerelateerd in een negatieve spiraal. Ondanks dat ik mijn uiterste best deed, was ik vooral nooit tevreden over mezelf. Tijdens de intake voelde ik me meteen ontspannen en voelde een fijne klik met Gabriëlle. Het feit dat ze zelf ook uit het onderwijs kwam, zorgde ervoor dat ze aan een half woord soms al genoeg had. Ze is een fijne gesprekspartner, goed luisterend oor en vooral een kei in het creëren van een positieve sfeer.
We hebben veel gedaan en besproken. Ik heb o.a. de BalansKleurenTest gedaan. Zo hebben we mijn kwaliteiten inzichtelijk gemaakt en dit i.c.m. de kernkwadranten gaf mij ook meer inzicht in mijn valkuilen. Duidelijk krijgen welke activiteiten mij energie geven en welke mij energie kosten vond ik ook van grote waarde. Gabriëlle is een kei om je kritisch te laten kijken naar jezelf.
Vervolgens heb ik ook nog de TMA ingevuld. Opmerkelijk was dat, ondanks mijn eigen twijfels, de sectie Onderwijs toch wel veruit bovenaan stond. Gabriëlle stimuleerde mij steeds op prettige wijze om toch weer een stapje verder te gaan in mijn zoektocht en juist ook uitdagingen aan te gaan die ik wellicht anders had gemeden. Zoals een 360-graden-feedback. Ook hebben we een doelen- en actielijst opgesteld. Dit was voor mij een goede stok achter de deur! Ik ben me actief gaan oriënteren op ander werk binnen het onderwijs en heb verschillende soorten onderwijs van dichtbij mogen zijn. Ik kwam er op deze manier achter dat ik voorlopig toch nog graag op een basisschool wil blijven werken. Maar het maken van een eventuele volgende stap voelt niet meer zo beladen, gewoon een kwestie van doen! Wel blijf ik iedere dag nog werken aan mijn persoonlijke uitdagingen en denk ik met regelmaat terug aan de tips en trucs die Gabriëlle mij heeft aangereikt. Het traject heeft me echt anders en milder leren kijken naar mezelf en daarvoor ben ik heel dankbaar!