Het ontwikkeladviestraject was erg prettig. Ik heb er weinig op aan te merken.
We hebben gecommuniceerd via de mail, telefonisch en videobellen. Gabriëlle was via alle wegen goed bereikbaar. De betrokkenheid was heel fijn. Toen ik bijvoorbeeld even vastliep in de praktijk rondom lopende sollicitaties, stelde Gabriëlle zelf voor om te bellen en het te bespreken. Op dat moment wat het prettig om iemand te spreken die bekend was met het sollicitatiewereldje. Hierna wist ik ook beter wat ik moest doen. Verder heb ik door het hele traject betrokkenheid ervaren.
Voordat ik begon aan het traject wist ik niet goed wat ik wilde doen qua baan. Mijn contract bij mijn huidige werkgever zou niet verlengd gaan worden, dus moest ik opzoek gaan naar iets anders. Ik wist dat ik wilde werken met kinderen, maar verder liep ik vast. Door de gesprekken met Gabriëlle en zeker ook door de tools die zij heeft ingezet, kreeg ik beter inzicht in mezelf en wat ik wilde gaan doen.
Ik heb een baan gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. De tools (werkboek en kleurentest) ga ik ook zeker bewaren. Wellicht dat ik die in de toekomst opnieuw kan gebruiken om voor mezelf de dingen inzichtelijk en overzichtelijk te maken.
Het is erg fijn om te praten met Gabriëlle. Ze is vrolijk, betrokken, open en eerlijk. Ook heeft ze veel kennis die ze duidelijk en helder over kan brengen.