Ik had werk en wist zeker dat ik dat niet tot aan mijn pensioen wilde blijven doen.
Maar wat dan wel? En hoe kom ik er achter wat bij mij past? Wil ik een opleiding gaan doen of toch niet? Vragen die mij al een tijd bezig hielden en waar ik niet verder mee kwam.
Via werk.nl kwam ik op het pad van coaching terecht en daarna heb ik contact gekregen met Gabriëlle van Coachpraktijk Achterhoek.

Bij het intakegesprek ontmoette ik een warme, vriendelijk en rustige vrouw. Gabriëlle legde haar methode rustig uit, zo wist ik wat mij te wachten zou staan als ik het traject van loopbaanbegeleiding bij haar zou starten. De zin: ‘zie dit traject als een cadeau aan jezelf’, was voor mij de trigger om met haar het traject te starten.

Het afgelopen jaar heb ik 12 sessies bij Gabriëlle gehad. De gesprekken, de handvatten en vooral het ontdekken wie ik eigenlijk ben, heeft mij enorm vooruit geholpen.
Ik weet nu wat mijn sterke kanten en mijn mindere kanten zijn. Ik weet nu welke richting ik niet ga kiezen en wat voor werk mij het beste past.
Het grootste cadeau, is het cadeau voor mezelf: ik heb mezelf leren kennen als een mooi mens!

En zonder dit traject zou ik nooit de stap genomen hebben om te starten met een nieuwe opleiding, waarna mijn hobby, mijn werk kan gaan worden!

Dank je wel Gabriëlle, het was voor mij een feest om samen met jou het loopbaantraject te volgen.

Lieve groet,
Mirjam