Blijf scherp, blijf ontwikkelen

Week van de loopbaan 2023

Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan loopbaanbegeleiding helpen om werkstress te voorkomen en zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.
Samen met een coach van Coachpraktijk Achterhoek kun je reflecteren op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Dit levert waardevolle inzichten en praktische handvatten voor je toekomst en carrière op.

De Week van de Loopbaan: laagdrempelig en vrijblijvend advies

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om op een gemakkelijke en ongedwongen manier kennis te maken met loopbaanbegeleiding, wordt jaarlijks in september de Week van de Loopbaan georganiseerd. Dit initiatief wordt ondernomen door Noloc, de beroepsvereniging voor professionals in loopbaanbegeleiding en jobcoaching, waarbij Coachpraktijk Achterhoek is aangesloten. Uiteraard nemen wij ook dit jaar weer deel aan dit evenement. Dus, van 18 tot en met 22 september 2023, nodigen we je van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek over de obstakels waar jij tegenaan loopt in je loopbaan.

Gedurende dit loopbaangesprek zal een van onze coaches met je meedenken over jouw loopbaanvraagstuk. Dit kan allerlei onderwerpen omvatten. Misschien heb je twijfels over je geschiktheid voor je huidige baan. Misschien zie je een andere toekomst voor je en weet je niet hoe je daar moet komen. Misschien wil je helemaal niet van baan veranderen, maar kijken hoe je jouw talenten en kwaliteiten nog beter kunt aansluiten op je huidige werk. Loopbaancoaching kan je hierbij begeleiden.

Hoe ga je verder na het gratis gesprek?

Na het gratis loopbaangesprek tijdens de Week van de Loopbaan heb je een aantal zaken om over na te denken. Wellicht kun je zelf aan de slag met de nieuwe kennis en inzichten die je hebt opgedaan. Nu je weet wat een coach voor je kan betekenen en hoe het proces verloopt, kan het ook zijn dat je graag verdere ondersteuning wenst bij het aanpakken van je loopbaanvraagstuk.

Bij Coachpraktijk Achterhoek staat jouw motivatie, talenten, drijfveren en sterke en zwakke punten centraal. Gedurende een loopbaantraject maken we gebruik van de TMA Talentenanalyse, waarmee we inzichtelijk maken wie jij bent, wat je drijft en waar je talenten liggen. Zo kunnen we onderzoeken of je huidige baan goed bij je past. Als je nog op zoek bent naar werk, kan deze analyse je richting geven in je zoektocht. Afhankelijk van je behoeften omvat het traject de TMA Talentenanalyse en een besprekingssessie, of een uitgebreider traject van bijvoorbeeld vijf sessies, waarin we concrete loopbaandoelen vaststellen en een praktisch stappenplan opstellen om deze doelen te bereiken.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek met een coach van Coachpraktijk Achterhoek over jouw loopbaanvraagstuk? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking tijdens de Week van de Loopbaan. Van 18 tot en met 22 september 2023 ben je van harte welkom om gratis inspiratie op te doen in onze praktijk in Silvolde. Je kunt je aanmelden via onze contactpagina.

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek