Boekentip: Eerste Hulp bij Stress en Vermoeidheid

eerste hulp stress vermoeidheid

Deze week haalde ik het boek “Eerste Hulp bij Stress en Vermoeidheid” van Frank Schaper weer tevoorschijn voor een klant in mijn praktijk. Ik las het in mijn opleiding en het is nog steeds actueel. De klant heeft te maken met vermoeidheidsklachten, maagklachten en is prikkelbaar. Een goed moment om aan te slag te gaan met een coach.

In dit boek beschrijft Frank Schaper 51 tips ter voorkoming van een burn-out. Ze zijn praktisch en uitvoerbaar én aangevuld met goede argumenten.

Het zijn niet allemaal verbluffende ideeën, want we weten onderhand wel dat gezonde voeding belangrijk is, dat we veel water en (groene) thee moeten drinken en minder koffie, maar toch is het goed dit weer eens te lezen. Je wilt immers zo snel mogelijk van je burn-outklachten af en zeker niet terugvallen in oude patronen. De tips in dit boek zijn onderverdeeld in privétips, werktips, karaktertips, leefgewoontetips, schrijftips en actietips.

Ik kan het boek aanraden!

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek