Coaching Aanzet gaat verder als Coachpraktijk Achterhoek

Coaching Aanzet wordt Coachpraktijk Achterhoek

Tijd voor verandering … Ruim 7 jaar geleden begon ik als ondernemer en coach met mijn praktijk Coaching Aanzet. Inmiddels ben ik een stap verder met mijn bedrijf, heb ik een team van mensen om me heen verzameld en hoort daar een nieuwe huisstijl en een nieuwe naam bij.

De nieuwe naam Coachpraktijk Achterhoek past beter bij de werkzaamheden die we doen; teamtrainingen, workshops, TMA talentenanalyse, stress-coaching en loopbaancoaching.

Het nieuwe logo (ontworpen door 100% Hilde) staat symbool voor de tijd die wij jou – als cliënt of bedrijf – mogen begeleiden en coachen.

Soms kun je in je leven (zowel zakelijk als privé) een coach aan je zijde gebruiken: je ontmoet elkaar, je wordt geholpen en je gaat weer je eigen weg. Dat is symbolisch weer gegeven in de “O” van ons logo; de overlap tussen onze levens, de toegevoegde waarde.

De pittige roze-rode kleur staat voor actief, ondernemend en stimulerend en past dus precies bij onze kernwaarden.
Het motto “Haal het beste uit jezelf” blijft onveranderd.

Wij hebben zin in deze nieuwe stap en we hopen dat jullie Coachpraktijk Achterhoek blijven volgen!

Gabriëlle (en team) van Coachpraktijk Achterhoek

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek