Enneagram kleurentest

De Enneagram Kleurentest helpt met het krijgen van een overzicht in de belangrijkste drijfveren die je gedrag en persoonlijkheid bepalen.

De 9 drijfveren die onderzocht worden hebben een relatie met de 9 enneagram-types.
De test is ontwikkeld door de Balansgroep en geeft een passend beeld van de drijfveren achter het gedrag. De Enneagram kleurentest gaat ervan uit dat ieder mens alle negen drijfveren bezit en onderzoekt de mate waarin deze drijfveren aanwezig zijn. De mate waarin elke drijfveer bij jou aanwezig is, is bepalend voor jouw gedrag en jouw persoonlijkheidstype.
In de uitslag van de Enneagram Kleurentest worden de drijfveren weergegeven in een profiel, dat laat zien dat ieder mens uniek is. Dit inzicht verdiept het zelfinzicht en ondersteunt bij het maken en het bepalen van doelen.

Een Enneagram Kleurentest wordt door Coachpraktijk Achterhoek ingezet als onderdeel van een teambuildingsdag om de samenwerking binnen een team te verbeteren en als basis voor een individueel coachingstraject.

Gabriëlle Kiefmann​

Leer tools en methoden om jouw problemen
en uitdagingen aan te pakken

Het team van Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf of je team te halen.
Naast het voeren van gesprekken gebruiken we hiervoor goed gefundeerde tests en analyses, zoals DISC en TMA. Door inzicht te geven in de kwaliteiten, drijfveren en voorkeuren van de teamleden en hoe zij zich hierdoor tot andere teamleden verhouden, bevorderen we de onderlinge samenwerking binnen je team.
Vanuit deze invalshoek helpen wij mensen met loopbaanvragen, stressklachten of andere problemen. Ook werken we graag met jongeren die problemen ervaren tijdens de studie. 
Lees meer