Enneagram kleurentest

De Enneagram Kleurentest helpt met het krijgen van een overzicht in de belangrijkste drijfveren die je gedrag en persoonlijkheid bepalen.

De 9 drijfveren die onderzocht worden hebben een relatie met de 9 enneagram-types.
De test is ontwikkeld door de Balansgroep en geeft een passend beeld van de drijfveren achter het gedrag. De Enneagram kleurentest gaat ervan uit dat ieder mens alle negen drijfveren bezit en onderzoekt de mate waarin deze drijfveren aanwezig zijn. De mate waarin elke drijfveer bij jou aanwezig is, is bepalend voor jouw gedrag en jouw persoonlijkheidstype.
In de uitslag van de Enneagram Kleurentest worden de drijfveren weergegeven in een profiel, dat laat zien dat ieder mens uniek is. Dit inzicht verdiept het zelfinzicht en ondersteunt bij het maken en het bepalen van doelen.

Een Enneagram Kleurentest wordt door Coachpraktijk Achterhoek ingezet als onderdeel van een teambuildingsdag om de samenwerking binnen een team te verbeteren en als basis voor een individueel coachingstraject.

Gabriëlle Kiefmann​

Leer welke drijfveren bepalend zijn
voor wie je bent en hoe je je gedraagt

Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Inzicht in wat jou drijft en voor welke valkuilen je moet oppassen helpt je bij het stellen van realistische, haalbare doelen, bijvoorbeeld rond het vinden van een nieuwe loopbaan of juist om ervoor te zorgen dat je huidige functie beter bij je aansluit. Daarvoor gebruikt ons team gefundeerde tests en methoden, zoals de Enneagram kleurentest.

Wil je meer weten over jouw drijfveren?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw uitdagingen kunnen aanpakken.

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek