Hulp nodig bij het herstel van burn-out en/of stressklachten?

Veel mensen ervaren fysieke klachten met stress als oorzaak. Als je op zoek bent naar een coach die jou kan ondersteunen kun je onder andere terecht op de website van Balansportaal. Op deze site vind je gemakkelijk een coach of behandeling om jou te helpen herstellen van burn-out, stress en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Via de zoekfunctie kun je gemakkelijk de door jouw gewenste behandeling vinden. Natuurlijk is Coachpraktijk Achterhoek ook op deze website te vinden: https://balansportaal.nl/hulp/coachpraktijk-achterhoek/

Burn-out en stressklachten aanpakken volgende de CSR methode is een nieuwe kijk op stress. Een CSR coach focust in de coaching op lichaam, gedrag en psyche. Burn-out en stress ontstaan niet van de ene op de andere dag. Het is het resultaat van een langdurig proces van mentale en fysieke uitputting, waardoor steeds meer lichamelijke en fysieke klachten ontstaan. Coachpraktijk Achterhoek pakt stressklachten en burn-out psycho-biologisch aan.

Bij overspanning en burn-out werken we in eerste instantie aan lichamelijk en psychisch herstel. Daarna gaan we aan de slag met thema’s zoals opbouw van vitaliteit en zelfmanagement.

Wil je meer informatie over de CSR Methode bij stress en burn-out? Neem contact op voor een kennismaking!

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen