Jongerencoaching:

Aansluiting bij Kickor: gereduceerd tarief voor TMA analyse

Wil jij weten welke studie bij jou past, welke richting je op wilt of welk beroep bij je past? Wil je ook weten hoe je sterker staat in je sollicitatie of hoe je in jouw studiegroep het beste tot je recht komt en wat je ideale leer- en ontwikkelstijl is?

Wil je écht weten wat jou drijft, hoe je in elkaar zit en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen?
Dan levert de Talenten Motivatie Analyse (TMA) je veel op. Met deze analyse krijg je jouw talenten boven tafel. Je ontdekt hoe je in elkaar zit, waar je goed in bent, waar je blij van wordt en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen. Die kennis kun je inzetten voor je toekomstige carrière of in je nieuwe opleiding.

Al enige tijd werkt Coachpraktijk Achterhoek met de TMA. TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Sinds 2020 is Coachpraktijk Achterhoek aangesloten bij Kickor en daardoor kunnen jongeren tot en met 30 jaar tegen een gereduceerd tarief deze analyse maken.

Ontdek hoe je in elkaar zit en waar je goed in bent

Jouw zelfstandige leven krijgt steeds meer vorm en je krijgt vast van iedereen advies. Als je zelf weet wat je kunt en wilt, zet je stevige stappen naar jouw toekomst! Of dat nu een (vervolg)studie is of een beroepscarrière. Met de TMA talentenscan ontdek je hoe je blauwdruk in elkaar zit en welke aanleg je hebt voor het ontwikkelen van je talenten en competenties. Dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je staat sterker in welk gesprek dan ook.

Gereduceerd tarief voor TMA analyse

Coachpraktijk Achterhoek is erkend door Kickor waardoor het vanaf nu voor jongeren tot en met 30 jaar mogelijk is een TMA af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Van een TMA analyse met één coachsessie tot een traject van 5 sessies. Op de tarieven-pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en kosten.
kickor jongerencoach

Het effect van jongerencoaching met behulp van de TMA

  • Je weet welke drijfveren en talenten je hebt
  • Je hebt meer zelfvertrouwen
  • Je staat sterker in een sollicitatiegesprek
  • Jij kiest de studierichting die écht bij jou past
  • Jij weet in wat voor werkomgeving jij je thuis voelt
  • Jij weet welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen

Gabriëlle Kiefmann​

Jongerencoaching

Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf te halen. In de levensfase waarin jij je nu bevindt moet je allemaal keuzes maken. Ons team helpt je daarbij door middel van een kort coachtraject op basis van de TMA analyse, die jou inzicht geeft in je drijfveren en talenten. Zo weet je beter wie je bent en welke vervolgstap in je loopbaan daar het best op aansluit.

We vinden het erg belangrijk dat jongerencoaching toegankelijk is voor iedereen die hier gebruik van wil maken. Daarom is Coachpraktijk Achterhoek erkend door Kickor, waardoor we het TMA-traject voor een lager tarief kunnen aanbieden. Is dat voor jou ook niet haalbaar? Via de Stichting Veida kun je dan alsnog gebruik maken van dit traject.

Wil je graag meer inzicht in jezelf en op weg geholpen worden in je studiekeuze of zoektocht naar de juiste baan?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw uitdagingen kunnen aanpakken.

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek