Hulp nodig bij loopbaanvragen?

loopbaan test

Steeds vaker zie ik in mijn praktijk mensen die vast zijn gelopen in hun loopbaan. Soms uit eigen initiatief, soms noodgedwongen.
Hoe dan verder?
Heb jij wel eens in zo’n situatie gezeten? Of zit je er misschien nu in?
Het doen van een loopbaan test is misschien niet het eerste antwoord dat je zult hebben op loopbaanvragen. Toch biedt de TMA in combinatie met een nabespreking een goed uitgangspunt om verder te gaan.

Tijdens al mijn loopbaantrajecten neem ik een TMA Talentenanalyse af.
Je leert jezelf er beter door kennen en krijgt inzicht in je drijfveren, talenten en daarmee je motivatie. Je krijgt concrete handvatten om je optimaal te ontwikkelen. Je weet wat je energie geeft en wat je energie kost. Deze kennis helpt je bij het kiezen van een passende werkomgeving.

Loopbaan test TMA

De uitslag van deze analyse is een kapstok om mee verder te werken. Met alleen de uitslag ben je er niet, de nabespreking is minstens zo belangrijk. Samen bespreken we wat je al bereikt hebt en welke competenties je al ontwikkeld hebt. Welke persoonlijke kenmerken heb je en hoe kun je die inzetten voor het vervolg van je loopbaan?
Ik ben er namelijk van overtuigd, dat als je doet wat het dichtst bij je ware aard ligt, je het meest gemotiveerd, effectief en succesvol bent.

Wil je meer informatie over een loopbaantraject of een TMA Talentenanalyse?
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen