Onze missie
Meer plezier

voor iedereen

Trainingen bedrijven 70%
Coaching 50%
Individuele Coaching 90%
TMA Methode 70%

Vanuit Coachpraktijk Achterhoek werkt Gabriëlle Kiefmann samen met Bregje Verschaeren, Elvira Geurts, Jolanda Schmidt en Manon Ruardij. Samen verzorgen zij verschillende trainingen en workshops voor werknemers die meer uit zichzelf en hun samenwerking met hun teamleden willen halen. Dit gebeurt niet alleen door gesprekken, maar ook op basis van gefundeerde tests en methoden zoals DISC en TMA. Hierin vullen de coaches elkaar aan en zijn we in staat om ook in groepsverband iedereen voldoende individuele aandacht te kunnen geven.

Op het gebied van individuele coaching kan Coachpraktijk Achterhoek helpen bij lastige situaties op het werk waar je niet doorheen komt. Of als er een conflict ontstaat dat je niet durft aan te gaan omdat je dat lastig vindt. Coaching kan ook hulp bieden als er geen problemen zijn. Bijvoorbeeld als je na wil denken over een volgende stap in je carrière en niet weet hoe je dat kan aanpakken.

Het moment waarop mensen inzien hoe ze positiever in het leven kunnen staan en op een constructieve manier hun talenten kunnen inzetten om verder te komen, is voor ons de grootste drijfveer. Wil je meer weten over ons en wat ons beweegt? Op deze pagina stellen we onszelf aan je voor.

Gabriëlle Kiefmann​

Leer tools en methoden om jouw problemen en uitdagingen aan te pakken

Gabriëlle, eigenaar en ondernemer bij Coachpraktijk Achterhoek, heeft in 2014 de  ‘Registeropleiding tot Professioneel coach’ bij Balansgroep in Driebergen gevolgd. Een opleiding met een stevige theoretische basis en veel praktijkopdrachten. Daarna heeft zij opleidingen gevolgd om zich te verdiepen in het thema stress & burnout. Gabriëlle heeft zich aangesloten als partner bij CSR (expertisecentrum stress & veerkracht), is gecertificeerd Master Coach (EMCC-Nobco)  en gecertificeerd loopbaanprofessional (Noloc).

Ruim 25 jaar werkte Gabriëlle in het Montessori-basisonderwijs, tot zij in 2014 besloot dat het tijd was voor verandering.
Tijdens deze periode ontdekte ze dat ze het fijn vindt om anderen te inspireren en te motiveren en startte ze in 2015 haar bedrijf Coachpraktijk Achterhoek.
Gabriëlle werkt graag met teams op de werkvloer. Door inzicht te geven in de kwaliteiten, drijfveren en voorkeuren van de teamleden bevordert ze daarmee de samenwerking.
Naast haar werk als coach is Gabriëlle trainer bij een EQA-coachopleiding en begeleidt ze cursisten die de opleiding tot Professioneel Coach volgen.

De aanpak van Gabriëlle is helder, professioneel, vriendelijk en stevig. Ze werkt op basis van gelijkwaardigheid, zal confronteren waar nodig, spiegelt en opent je ogen. Dit uiteraard vanuit een setting waarin veiligheid en openheid belangrijk zijn. Een gedegen basis als coach vinden wij belangrijk. Door te kiezen voor een erkende coach, weet je zeker dat de coach succesvol een erkende opleiding heeft gevolgd, voldoende werkervaring heeft, aan intervisie doet en erkende bijscholing volgt. Gabriëlle beschikt over een rugzak aan methodieken om jou vooruit te helpen en zoekt hierbij altijd naar wat het beste bij jou past.
Dit alles met één doel: bijdragen aan het geluk van anderen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Gabrielle kiefmann achterhoek
Bregje Verschaeren

Bregje Verschaeren

In staat het beste uit de ander naar boven te halen.
Kan goed luisteren en motiveren.

Bregje Verschaeren is oprichter van CoachPraktijk Twente. Ze is werkzaam als personal coach, loopbaan coach, docent en trainer. Bregje is door NOLOC erkend als Register Loopbaanprofessional en door de NOBCO als EMCC Master Coach. Daarnaast is ze docent van de EQA opleiding tot Allround Coach bij Balansgroep en traint ze bij verschillende organisaties.

De mens is haar grote drijfveer. Al van jongs af aan wilde ze met mensen aan de slag, ondersteunen, motiveren, activeren; van betekenis zijn. Als coach is ze in staat het beste uit de ander naar boven te halen. Ze is sensitief, kan goed luisteren en motiveren. Met veel plezier begeleidt ze mensen in groei en ontwikkeling.

Trainingen

Bregje geeft trainingen voor verschillende organisaties, zoals communicatie-trainingen, trainingen rondom persoonlijke effectiviteit en kwaliteitenonderzoek.

Bij Coachpraktijk Achterhoek is Bregje werkzaam als trainer en geeft ze verschillende workshops. Ze is tevens gecertificeerd DISC-trainer en werkt graag met deze methodiek. Het DISC-model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. DISC meet door middel van een assessment diverse aspecten.

Elvira Geurts

Ik zet ik graag mensen, organisaties en teams in beweging en wil echt de essentie weten.

‘Beweging is voor mij essentieel. Als coach, teamcoach, trainer of adviseur zet ik mensen, organisaties en teams graag in beweging. Door te verbinden, prikkelende vragen te stellen of juist stil te zijn. Ik ben nieuwsgierig en wil echt de essentie weten. Enthousiast en vasthoudend, een rustige buitenkant in combinatie met actieve en energieke werkvormen.’

Als coach, teamcoach, trainer en adviseur richt Elvira zich op de kernthema’s: samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, en communicatie. Ze doet dat vanuit haar passie om mensen en organisaties in beweging te zetten.
Na haar studie orthopedagogiek/kinderpsychologie is Elvira al vrij snel in het HRM-werkveld gaan werken, als adviseur, trainer en coach. In het bedrijfsleven en lange tijd binnen het onderwijs. De laatste jaren werkt zij ook veel voor gemeenten en ziekenhuizen.

Jolanda Schmidt

Ik help je onderzoeken en ontdekken wat jij het liefst doet, los van invloeden van buitenaf.

In 2009 heeft Jolanda Schmidt het Studiehuis Achterhoek opgericht. Samen met andere begeleiders helpt zij leerlingen bij het leren, leren plannen en organiseren van hun studie en geeft hen zo een duwtje in de rug. De basis van deze studiebegeleiding is de MILS (Meer Inzicht in je Leer Strategieën). Dit is een multimediale analyse die duidelijk laat zien hoe je het fijnste leert en daarnaast praktische handvatten geeft om zelf mee aan de slag te gaan.  

Daarnaast coacht Jolanda jongeren die het lastig vinden om een vervolgstudie te bepalen. Er is immers zo veel keuze. Hoe weet je wat je moet kiezen zodat je geen spijt krijgt?

Jolanda heeft als uitgangspunt dat iedereen eigen en originele talenten heeft. Het is belangrijk dat jij in beeld krijgt wat jouw talenten en wensen zijn en welke studie bij jou past.

Om kwaliteit te waarborgen heeft Jolanda onder andere de geaccrediteerde opleiding tot loopbaancoach afgerond. Ook neemt ze deel aan intervisiegroepen en volgt regelmatig bijscholingsopleidingen.

Hoe kan ik je helpen

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek