Persoonlijke coaching bij Coachpraktijk Achterhoek

Personal coaching helpt je om jezelf te leren kennen. Door coaching overwin je je belemmeringen en versterk je je mentale kracht. Hierdoor word je succesvoller in het behalen van je doelen en het vergroot je je levensgeluk. Doordat je daarnaast zicht krijgt op je eigen talenten haal je meer uit jezelf en kom je tot ontwikkeling in je werk en je persoonlijk leven.

Vergroot je effectiviteit
Wil je werken aan je persoonlijke doelstellingen? Wil je leren jezelf beter te profileren? Wil je je eigen koers te varen?
Persoonlijke coaching door Coachpraktijk Achterhoek is gericht op effectiviteit gaat over het helder vaststellen van je doelen. Je leert gebruik te maken van je talenten en kwaliteiten zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Hierdoor ben je in staat barrières te overwinnen die je weghouden van het bereiken van jouw doelen.

Vergroot je assertiviteit
Heb je moeite om voor jezelf op te komen? Of kun je je grenzen niet zo goed aangeven?
Coachpraktijk Achterhoek leert je om vriendelijk maar krachtig voor jezelf op te komen door je gedachtes, gevoelens en behoeften te uiten. Op die manier ben je in staat om bij jezelf te blijven en tegelijkertijd steviger op te treden in gesprekken met bijv. leidinggevenden of collega’s.

Jezelf willen profileren
Wil jij je zichtbaarheid vergroten en meer erkenning krijgen voor jouw successen?
Wij helpen je om je bewust te worden van je eigen kwaliteiten en prestaties. Je leert deze meer te laten zien op een manier die bij jou past. Hierdoor wordt je zichtbaar en kun je een duidelijke stempel drukken op je omgeving.

Hoe persoonlijke coaching werkt
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw coachvraag. Op basis van dit gesprek beslis je of je samen met Coachpraktijk Achterhoek aan jezelf wil werken. We stellen leerdoelen vast en leggen deze vast in een coachplan. Het coachplan is de weg die je volgt voor het leer- en ontwikkelingsproces. Indien nodig kunnen we tijdens het proces de route bijstellen en de doelen aanpassen.

Het traject
Een traject voor persoonlijke coaching bij Coachpraktijk Achterhoek duurt 8 sessies en is inclusief een drijfverentest. Tussentijds bespreken we de vorderingen en doelen. De coachsessies vinden plaats in het kantoor van Coachpraktijk Achterhoek bij Lokaal5, aan de Kerkenstraat 5 in Silvolde.

Het resultaat
Persoonlijke coaching is een persoonlijk proces. Het hangt voor een groot deel van jezelf af hoe het ontwikkelingsproces verloopt. Hoe meer je écht met jezelf en je leerdoelen bezig bent, hoe meer je eruit haalt.

Wanneer persoonlijke coaching?

  • Als je steeds tegen dezelfde belemmerende factoren aanloopt
  • Als je vastzit in werk, relaties of gezondheid en niet weet hoe je dit patroon kunt doorbreken
  • Als je steeds in dezelfde valkuilen stapt en hier inzicht in wil krijgen
  • Als je antwoorden zoekt op vragen als: wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik?
  • Als je je communicatievaardigheden wilt verbeteren
  • Als je meer zelfvertrouwen wilt

Gabriëlle Kiefmann​

Persoonlijke coaching

Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf te halen.
Heb je het gevoel dat dit je niet lukt, maar weet je niet waar je precies bent vastgelopen? Of weet je wel waar het probleem zit, maar niet hoe je dit kunt oplossen? Ons team helpt je door concrete doelen vast te stellen waar we samen tijdens het traject naartoe werken.
Coachpraktijk Achterhoek is aangesloten bij de NOBCO en erkend door de NOLOC, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast zijn we gecertificeerd in de CSR-methode bij stressklachten en maken we gebruik van gefundeerde analyses zoals TMA, DISC en Enneagram.

Loop je ergens tegenaan?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw uitdagingen kunnen aanpakken.