Tijd om na te denken over persoonlijke ontwikkeling?

persoonlijke ontwikkeling

Het coronavirus houdt ons voorlopig van de straat.  Veel medewerkers werken thuis en dat kan nog best even duren. Deze tijd vraagt om meedenken en aanpassingen. Het geeft ook tijd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling en daarom biedt Coachpraktijk Achterhoek je het volgende aan:

Coachpraktijk Achterhoek biedt online de TMA aan. Dat is een Talenten Motivatie Analyse en dit helpt je om je talent te ontdekken en te ontwikkelen zodat je gelukkiger en effectiever wordt in je werk.

Hoe ziet dit eruit:

  • De talentenanalyse duurt ongeveer een uur en is een test die je achter de computer invult. De vragen bestaan uit stellingen en gedragsitems waarbij je telkens moet kiezen welke het beste bij je past. Er is geen goed of fout, je hoeft je niet voor te bereiden op de test.
  • Je ontvangt via de mail de uitslag in een uitgebreide rapportage.
  • Daarna volgt een e-coachingsgesprek met een coach van ongeveer een uur. Hierin bespreek je de uitkomsten van de TMA.
  • Vervolgens is het mogelijk om een ontwikkelplan op te stellen.

De test meet 22 drijfveren en 44 talenten. De uitslag geeft je inzicht in de ontwikkelbaarheid van de TMA competenties. Het geeft informatie over je persoonlijkheid en talenten en is ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft TMA adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor deze competenties.

Investering: De TMA inclusief 1 coachsessie en een uitgebreid rapport voor 395,– euro inclusief BTW voor particulieren.

Ben je nog geen 30 jaar dan heb je mazzel!

Dan kun je namelijk gebruik maken van de Kickor-regeling: je betaalt voor de TMA inclusief een coachsessie en uitgebreid rapport € 250,- inclusief btw.

Wil je meteen aan de slag en verder met coaching door Coachpraktijk Achterhoek? De prijs voor een TMA Analyse, een bespreking van de uitslag en nog 3 coachsessies is dan € 460,- inclusief btw.

In het rapport wordt inzicht gegeven in een aantal deelgebieden

1 Emotionele balans
Dit gebied geeft inzicht in o.a. eigenwaarde, ontzag en steunbehoefte. De emotionele balans geeft een indicatie van de manier waarop je kunt omgaan met stressvolle situaties en is de rode draad door het talentenprofiel.

2 Motieven
Waardoor word je gemotiveerd op prestaties te leveren? Motivatie hiervoor kan bijvoorbeeld erkenning, afwisseling, ambitie of uitdaging zijn.

3 Sociale talenten
Hoe gedraag je je in relatie tot anderen? Kun je je goed inleven, ben je hulpvaardig, extravert of introvert?

4 Beïnvloedende talenten
Ben je volhardend en heb je de energie om zaken voor elkaar te krijgen? Kom je op voor je eigen belangen of pas je je snel aan?

5 Leidinggevende talenten
Kun je beslissingen nemen, onafhankelijk denken en handelen en verantwoordelijkheid nemen? Ben je meer gericht op jezelf of op het team? Heb je de ambitie om leiding te geven?

6 Organisatie talenten 
Hoe structureer je je leven en werk? Ben je doelgericht, pragmatisch en hou je van structuur?

Voor wie?

Een TMA Talentenanalyse is geschikt:

  • Om interesse te krijgen in je eigen talenten, drijfveren en daarmee motivatie
  • Bij de selectie en beoordeling van medewerker
  • Bij studiekeuzetrajecten en beroepskeuzevraagstukken
  • Bij re-integratietrajecten.

Het resultaat

Door deze test heb je inzicht in talenten, drijfveren en daarmee motivatie. TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten en competenties.
Het geeft je inzicht in welke competenties je kunt ontwikkelen.

Wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op voor de Online TMA analyse inclusief een coachsessie.

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek