Training: Persoonlijk Leiderschap

Heb jij de controle over je loopbaan, privéleven en je persoonlijke en professionele ontwikkeling volledig zelf in handen? Of voelt het vaak juist alsof je helemaal geen controle hebt, alsof anderen de teugels in handen hebben en de richting constant voor jou bepalen? Autonomie, ofwel eigenaarschap, is een belangrijk onderdeel van het geluk dat je in de verschillende delen van je leven ervaart.
Persoonlijk leiderschap is een vaardigheid die je helpt om dit eigenaarschap te pakken en gelukkiger te worden. Het houdt in dat je zelf de leiding neemt over je werk, je gezondheid, je (werk)relaties en je ontwikkeling op deze en andere terreinen.

Door met persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan leer je jezelf beter kennen en ontdek je welke kant je op wil in je leven en hoe je daar kunt komen. Je brengt je persoonlijke obstakels daarbij in kaart en leert hoe je hiermee om kunt gaan. Persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat jij het roer in handen hebt en erop toeziet dat je keuzes bijdragen aan je doelen.
De mate van eigenaarschap die je ervaart neemt hierdoor toe, waardoor je je ook meer betrokken en verantwoordelijk voelt binnen de organisatie waar je voor werkt.

Zelf de regie terugnemen is een proces. Coachpraktijk Achterhoek ondersteunt je hierbij tijdens de individuele training Persoonlijk Leiderschap.

Training Persoonlijk Leiderschap bij Coachpraktijk Achterhoek

Wat gaan we doen?
De training Persoonlijk Leiderschap bestaat uit vier trainingsdagen en een aantal individuele gesprekken. We beginnen bij de basis door eerst de theorie achter persoonlijk leiderschap door te nemen. Daarna passen we de theorie toe in de praktijk door jouw valkuilen, talenten, vaardigheden en drijfveren in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt duidelijk welke richting jij in wil slaan, waar jij meer eigenaarschap kunt pakken en hoe je hier naartoe kunt werken. Wat verder in het traject wordt ook je leidinggevende erbij betrokken, zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken en afspraken kunnen maken die je helpen om je doelen te behalen.

Tijdens de training
• Leer je wat persoonlijk leiderschap inhoudt
• Ontdek je wie je bent en wat je wil bereiken
• Pak je de regie over je loopbaan en je leven
• Stel je concrete doelen om hier naartoe te werken

Het resultaat
• Je hebt de touwtjes in handen en bepaalt je eigen richting
• Je maakt bewuste keuzes die jou verder helpen bij je doelen
• Je werkt doorlopend en proactief aan je eigen ontwikkeling
• Je bent gelukkiger dankzij meer zelfkennis en autonomie

4 redenen om mee te doen aan de training Persoonlijk Leiderschap

  1. Veel meer zelfkennis en inzicht in je vaardigheden en talenten
  2. Een duidelijke richting in je leven en plannen om daar te komen
  3. Terugvinden van je autonomie en levensgeluk op alle vlakken
  4. Een ervaren coach die je bij dit intensieve proces begeleidt

Gabriëlle Kiefmann​

Pak je de regie over je loopbaan en je leven

Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Tijdens deze training leer je jezelf beter kennen en ga je zelf weer de controle pakken over je leven.
Dat doe je niet alleen; jouw loopbaancoach helpt je gedurende vier trainingsdagen en individuele gesprekken op weg.

Wil jij meer leren over persoonlijk leiderschap en wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen of deze training bij jou past.