Teamtraining: Workshop Time management

Ken je dat gevoel, dat je een ontzettend drukke werkdag hebt, maar dat je aan het eind van de dag niet eens precies meer weet wáár je het dan zo druk mee had? Het gevoel dat er zo veel op je af komt dat je niet toe komt aan de taken die je echt belangrijk vindt, waardoor die taken lang blijven liggen? Veel werknemers en werkgevers lopen tegen dit probleem aan, wat opgelost kan worden door beter time management.

Efficiënter werken begint bij het terugbrengen van rust en overzicht op je werk. De opdrachten die je accepteert, de planning die je hanteert, je communicatie met je collega’s en het in kaart brengen van de grootste obstakels die jij ervaart spelen daarin belangrijke rollen.

Tijdens de workshop Time management leer je hoe je door middel van goed time management effectiever, slimmer en sneller kunt werken. Hierbij maken we onder andere gebruik van de theorieën en modellen van Stephen Covey en de Eisenhowermatrix. De workshop bestaat uit een dagdeel of een hele dag en kan zowel incompany als extern worden verzorgd.

Workshop Time Management bij Coachpraktijk Achterhoek

Wat gaan we doen?
Allereerst leer je wat Time management inhoudt. We bespreken tools en methoden om op een andere manier naar taken te kijken, planningen te maken, te communiceren en daadwerkelijk efficiënt te werken. Door slimme keuzes, heldere communicatie en beter omgaan met je eigen valkuilen is het voor vrijwel iedereen mogelijk om veel efficiënter te werken. Na het theoretische deel van de workshop ga je met praktische individuele- en groepsopdrachten aan de slag en maak je een actieplan voor de toekomst. Uiteraard is er de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te behandelen.

Tijdens de workshop
• Leer je hoe je beter met je tijd om kunt gaan
• Gaan we met praktische opdrachten aan de slag
• Maak je een actieplan voor de toekomst

Het resultaat
• Je werkt efficiënter doordat je de juiste keuzes maakt
• Je kunt het belang en de urgentie van taken goed inschatten
• Je maakt realistische planningen waar je je goed aan kunt houden
• Je ervaart meer rust en structuur op je werk

Waarom meedoen aan de workshop Time management?

  • Leer je eigen valkuilen kennen en vermijden
  • Communiceer en werk beter met je collega’s
  • Werk efficiënter door betere keuzes te maken
  • Ontdek de tips die je meteen kan inzetten

Gabriëlle Kiefmann​

Leer tools en methoden om jouw problemen
en uitdagingen aan te pakken

Het team van Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf of je team te halen.
Naast het voeren van gesprekken gebruiken we hiervoor goed gefundeerde tests en analyses, zoals DISC en TMA. Door inzicht te geven in de kwaliteiten, drijfveren en voorkeuren van de teamleden en hoe zij zich hierdoor tot andere teamleden verhouden, bevorderen we de onderlinge samenwerking binnen je team.
Vanuit deze invalshoek helpen wij mensen met loopbaanvragen, stressklachten of andere problemen. Ook werken we graag met jongeren die problemen ervaren tijdens de studie. 
Lees meer