Teamtraining: Workshop Time management

Ken je dat gevoel, dat je een ontzettend drukke werkdag hebt, maar dat je aan het eind van de dag niet eens precies meer weet wáár je het dan zo druk mee had? Het gevoel dat er zo veel op je af komt dat je niet toe komt aan de taken die je echt belangrijk vindt, waardoor die taken lang blijven liggen? Veel werknemers en werkgevers lopen tegen dit probleem aan, wat opgelost kan worden door beter time management.

Efficiënter werken begint bij het terugbrengen van rust en overzicht op je werk. De opdrachten die je accepteert, de planning die je hanteert, je communicatie met je collega’s en het in kaart brengen van de grootste obstakels die jij ervaart spelen daarin belangrijke rollen.

Tijdens de workshop Time management leer je hoe je door middel van goed time management effectiever, slimmer en sneller kunt werken. Hierbij maken we onder andere gebruik van de theorieën en modellen van Stephen Covey en de Eisenhowermatrix. De workshop bestaat uit een dagdeel of een hele dag en kan zowel incompany als extern worden verzorgd.

Workshop Time Management bij Coachpraktijk Achterhoek

Wat gaan we doen?
Allereerst leer je wat Time management inhoudt. We bespreken tools en methoden om op een andere manier naar taken te kijken, planningen te maken, te communiceren en daadwerkelijk efficiënt te werken. Door slimme keuzes, heldere communicatie en beter omgaan met je eigen valkuilen is het voor vrijwel iedereen mogelijk om veel efficiënter te werken. Na het theoretische deel van de workshop ga je met praktische individuele- en groepsopdrachten aan de slag en maak je een actieplan voor de toekomst. Uiteraard is er de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te behandelen.

Tijdens de workshop
• Leer je hoe je beter met je tijd om kunt gaan
• Gaan we met praktische opdrachten aan de slag
• Maak je een actieplan voor de toekomst

Het resultaat
• Je werkt efficiënter doordat je de juiste keuzes maakt
• Je kunt het belang en de urgentie van taken goed inschatten
• Je maakt realistische planningen waar je je goed aan kunt houden
• Je ervaart meer rust en structuur op je werk

Waarom meedoen aan de workshop Time management?

  • Leer je eigen valkuilen kennen en vermijden
  • Communiceer en werk beter met je collega’s
  • Werk efficiënter door betere keuzes te maken
  • Ontdek de tips die je meteen kan inzetten

Gabriëlle Kiefmann​

Leer hoe je meer rust en overzicht creëert
door beter met je tijd om te gaan

Coachpraktijk Achterhoek helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Jij en je collega’s leren tijdens deze workshop van ons team om efficiënter te werken en meer rust en overzicht te creëren. Dat doen we op basis van gefundeerde theorieën, waar we gelijk in de praktijk mee aan de slag gaan in de vorm van persoonlijke actieplannen.

Wil jij meer leren over time management en hoe jouw werknemers hier individueel
en als team mee aan de slag kunnen gaan?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw uitdagingen kunnen aanpakken.

Gabrielle kiefmann coachpraktijk achterhoek