Wat drijft jou en je vriendinnen?

vrijgezellendag vriendinnen

Echte vriendinnen hebben geen geheimen voor elkaar, wat jij en je vriendinnen ongetwijfeld zullen beamen. Toch zullen er dingen zijn die jullie niet over elkaar weten, misschien omdat jullie het niet eens van jezelf weten. Gesprekken gaan vaak over wat jullie meemaken en hiervan vinden, maar niet altijd over wie jullie écht zijn en wat jullie drijft. Het kan voor jullie heel interessant zijn om daar eens in te duiken, bijvoorbeeld door samen de workshop Drijfveren & Talenten te volgen. Leuk om “zomaar” eens te doen, maar bijvoorbeeld ook een heel originele invulling van een vrijgezellenfeest!

vrijgezellendag vrouw

Een hechtere band door écht inzicht in jezelf en elkaar

Drijfveren en talenten zitten in onze kern en maken ons voor een belangrijk deel wie we zijn. Ook zijn ze bepalend voor het pad dat we bewandelen en hoe we ons hierbij voelen. Wanneer je een leven leidt dat naadloos aansluit op je intrinsieke talenten, diepste overtuigingen en motivatie, dan haal je er energie en voldoening uit. Is er echter sprake van een mismatch, dan maakt het je waarschijnlijk ongelukkig en is de kans groot dat je uitgeblust raakt.

Inzicht in je drijfveren en talenten helpt je om je leven hier beter op af te stemmen. Dat hoeven geen grote veranderingen te zijn. Het helpt je vooral om kritischer naar bepaalde keuzes te kijken. Ga je ergens mee akkoord omdat iemand het van je vraagt of omdat je het daadwerkelijk wil? Wanneer je beter weet wat de drijfveren en talenten van je vriendinnen zijn, weet je ook beter wat je aan wie van hen kunt vragen en bij wie je het best terecht kunt bij bepaalde problemen of wanneer je iets bijzonders wil ondernemen.

Wat houdt de workshop in?

De workshop Drijfveren & Talenten duurt een dagdeel en is daarom goed te combineren met andere activiteiten. Begin je vrijgezellenfeest met inzichten die de aankomende bruid mee kan nemen in haar huwelijk en waar jullie onderlinge band alleen maar hechter door wordt. Of ga tijdens een dagje uit met je vriendinnen eerst lekker ergens lunchen en leer elkaar daarna op een nog dieper niveau kennen.

Jullie kunnen de workshop volgen op onze locatie in Silvolde bij Lokaal5, maar we kunnen ook jullie kant op komen. Voorafgaand aan de workshop hebben jullie allemaal online een drijfverentest ingevuld. Op basis daarvan krijgt iedereen een eigen rapport, waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan. We bespreken ieders uitkomsten en gaan hiermee verder tijdens groepsopdrachten, waarbij jullie elkaars talenten leren kennen en inzetten. Tijdens de workshop is oprechte aandacht voor iedereen en komen er soms heel ontroerende momenten voorbij die een mijlpaal vormen in jullie vriendschap.

Ben je benieuwd of de workshop Drijfveren & Talenten iets is voor jou en je vriendinnen? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je er graag meer over en beantwoorden de vragen die je mogelijk hebt.

Meer berichten

Hoe kan ik je helpen